100% gecertificeerd natuurzuivere huidverzorging

Harmonie is ontstaan vanuit een uitzonderlijke passie voor mens,
natuur en duurzaamheid…

Je gelooft het misschien niet, maar Harmonie natuurcosmetica is letterlijk ontstaan vanuit de keuken gewapend met een pollepel en een pan uit onvrede over de cosmeticaproducten die op dat moment beschikbaar waren. Mooie werkzame kruiden geplukt vanuit de tuin, zuivere biologische plantenoliën en natuurlijk geurende etherische oliën. Puur natuur, groener is niet mogelijk!

Al deze prachtige ingrediënten uit de natuur verwerkten we volgens traditionele huis-, tuin- en keukenrecepten en authentieke oosterse natuurrecepten. Harmonie Calendula Kruidenbalsem is het eerste product uit onze keuken. Een fantastische balsem met onder andere biologische Goudsbloem, Aloë vera, Sheabutter speciaal ontwikkeld voor ruwe en (zeer) droge huid en handen.

Deze balsem heeft zich ontwikkeld tot een echte must-have product voor groot en klein en heet sinds kort Calendula Hand & Body Balsem. Slecht één van de vele bijzondere en werkzame natuurlijke huidverzorgingsproducten van de Harmonie serie.

Harmonie’s visie

Jij bent uniek en je verdient absoluut het allerbeste. Dit geldt ook voor onze planeet. Bewust leven en eten, clean en groene verzorgingsrituelen horen steeds meer bij ons, maar tegelijkertijd willen we er ook goed uitzien. Harmonie helpt je hierbij. Harmonie gelooft dat het beste uit onze natuur komt.

Met de Harmonie Skin Care producten helpen we je om je schoonheid te tonen met liefde uit de natuur en geproduceerd met respect voor onze planeet.

Harmonie Skin Care producten zijn natuurlijk gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Synthetische geur-, kleur- en conserveerstoffen, genetische gemodificeerde organismen (GGO’s) en bestanddelen die afkomstig zijn van de petrochemie (zoals bijvoorbeeld paraffine en siliconen) zijn niet toegestaan. Tevens mogen producten met deze keurmerken niet op dieren getest worden.

Alle Harmonie producten voldoen aan deze strenge standaarden en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instelling. Kortom: Harmonie producten voldoen aan de hoogste natuurlijkheidseisen.

Verpakking

Harmonie heeft bewust gekozen voor ondoorzichtbare verpakkingen (m.u.v. Harmonie oliën) zodat zuurstof en bacteriën zo min mogelijk invloed kunnen uitoefenen op de kwaliteit van de producten. De Harmonie oliën zijn verpakt in bruine glazen flacons om de kwaliteit van deze prachtige biologische oliën te garanderen.

Harmonie levert alle noodzakelijke voeding die nodig is voor een glanzende, gezonde huid.

Premium gecertificeerd natuurlijke huidverzorging voor elke huid met uitzonderlijk pure ingrediënten

Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert alles. Alles dat op de huid wordt gebracht kan in het lichaam komen. Dit is de reden waarom de zuiverste ingrediënten van vitaal belang zijn.